VIDEO Spectacol în vârful Burj Al Arab din Dubai. DJ-ul David Guetta a organizat un show caritabil pe heliportul celebrei clădiri

DJ-ul David Guetta a transmis în direct pe canalul său de Youtube show-ul său caritabil ce a avut loc pe heliportul celebrului Burj Al Arab Jumeirah din Dubai sâmbătă.

2163 afișări
Imaginea articolului VIDEO Spectacol în vârful Burj Al Arab din Dubai. DJ-ul David Guetta a organizat un show caritabil pe heliportul celebrei clădiri

Show-ul DJ-ului francez "United at Home" are ca scop susţinerea activităţii UNICEF pentru copii şi campania Dubai Cares „Educaţie neîntreruptă” pentru a susţine educaţia şi învăţarea la distanţă pentru copii, studenţi şi profesori în era Covid-19.

Spectacolul de muzică de dans a fost însoţit de un foc de artificii.

David Guetta nu este la primul eveniment "United at Home"

În aprilie 2020, David Guetta a avut o reprezentaţie în Miami. La sfârşitul lunii mai a anului trecut, evenimentul caritabil a avut loc pe acoperişul Rockefeller Center din New York, înainte de a merge la Luvru în Paris în noaptea de Revelion.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici