VIDEO Trump, înregistrat în timp ce o complimenta pe soţia preşedintelui Macron: “Ştii, te menţii foarte bine”

Preşedintele Donald Trump a fost surprins complimentând-o pe soţia preşedintelui Franţei, Brigitte Macron, joi, în timpul vizitei sale la Paris, informează AP.

6567 afișări
Imaginea articolului VIDEO Trump, înregistrat în timp ce o complimenta pe soţia preşedintelui Macron: “Ştii, te menţii foarte bine”

Trump, înregistrat în timp ce o complimenta pe soţia preşedintelui Macron: “Ştii, te menţii foarte bine” (Imagine: Hepta)

Un video postat pe pagina oficială de Facebook a Guvernului de la Paris îi înfăţişează pe Trump, pe preşedintele francez Emmanuel Macron şi pe soţiile celor doi, în timp ce discutau după un tur al obiectivelor turistice de la Les Invalides, unde se află mormântul lui Napoleon.

După ce şi-au urat la revedere, Trump s-a îndreptat către Brigitte Macron şi a gesticulat către Prima Doamnă a Franţei: “Ştii, te menţii foarte bine”, a spus Trump, înainte de a repeta observaţia soţului acesteia. “Minunată”, a mai declarat preşedintele american.

Brigitte Macron a fost profesoara de liceu a lui Macron, iar relaţia celor doi a atras atenţia din cauza diferenţei semnificative de vârstă. Cu toate acestea, feministele şi preşedintele Macron au denunţat această fixaţie ca fiind sexistă, argumentând că nimeni nu ar clipi dacă ar fi vorba de un bărbat mai în vârstă decât soţia sa.

Diferenţa de vârstă dintre soţii Macron e identică cu cea dintre Donald şi Melania Trump, care petrec două zile la Paris pentru a sărbători Ziua Bastiliei.

Trump a atras critici în trecut pentru comentariile sale la adresa femeilor.

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici