VIRALUL LUI BANU: Dumnezeu exista! Pentru rockeri

Alexandru Banu revine. Rubrica sa de virale aduce astăzi, pentru Mediafax Cultură, reacţia inestimabilă a unui fan Metallica. Momentul întâlnirii cu un Mettalist nu-l aştepţi, nu-l prevezi, nu-l miroşi şi nu-ţi vine să-l crezi.

1101 afișări
Imaginea articolului VIRALUL LUI BANU: Dumnezeu exista! Pentru rockeri

VIRALUL LUI BANU: Dumnezeu exista! Pentru rockeri. (Imagine AFP / Mediafax Foto)

Este visul oricui să-şi întâlnească idolii. Deşi live-ul în care Axl Rose are pe el un tricou pe care scrie “Kill Your Idol” e memorabilă. Cum poate mie să-mi explice însă unul dintre cei care a ucis Guns ‘N’ Roses (zice lumea) că e bine să-l ucid pe cel care m-a format şi metamorfozat muzical în adolescenţă şi pe viata?

Brand Awarness-ul Metallica e la fel de mare precum cel al lui Einstein, Titanic, Al Doilea Razboi Mondial ori SUA. Ocupă acelaşi loc în inconştientul colectiv, iar asocierea cu rockul e la fel de rapidă precum cea dintre cartofi prăjiţi şi steak. Metallica e rock şi e una dintre cele mai mari trupe ever. Aşa că reacţia acestui fan este firească, naturală şi normală, toate trei pe rând şi împreună la cub. Cred că puţini au parte de un astfel de moment în viaţă şi e poate mai intens decât orice câştig de 1 milion de euro la loto.

Pentru că nu-l aştepţi, nu-l prevezi, nu-l miroşi şi nu-ţi vine să-l crezi.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici