Video Viralul lui Banu: Papagalul Mido de 32 de ani şi jucătorul de rugby - VIDEO

Alexandru Banu a făcut o descoperire virală. În Bucureşti, s-a văzut cu un papagal de 32 de ani şi cu stăpânul lui, mare rugbyst la Steaua şi pentru România. Papagalul îl denunţă pe stăpân: ”Cucu, alo, Marine, eşti cel mai uituc!”. Stăpânul îl serveşte cu fistic.

367 afișări

“Eu am jucat rugby de performanţă”. Serios?! “Da, la Steaua şi pentru România (’73-’86). Am titluri naţionale, europene, am avut şi accidentări care m-au scos din joc”. O declară seniorul Marin Ionescu. Nu vrea sa fie "domnit" deşi a jucat un sport pentru domni.

L-am întâlnit acum câteva zile, nici o săptămînă, era cu o pasăre pe umăr. N-am anticipat că era papagal pentru că era gri-negru. Pe urmă am aflat că papagalul era născut în 1984 şi probabil că luase culorile vremii. Dar nici asta nu a fost. Papagalul a venit pe filiera siriană, printr-un stăpân care într-un punct fix şi-a dat seamă că nu mai poate avea grijă de el. De papagal. Şi aşa a ajuns Mido la vecinul Marin Ionescu.

Mido are 32 de ani şi e cel mai bun prieten al fostului mare rubyst român. De doi ani şi jumătate sunt BFF (best friends forever). Stăpânul lui Mido iubeşte o singură fiinţă mai mult: pe soţia lui. Pentru că şi ea, la rândul ei, are grijă de papagal ca de ochii din cap. Papagalul are programul lui, nu îi dictează nimeni şi nimeni nu-i spune ce să zică. Zice singur ce vrea el şi când vrea.

Câteodată vorbeşte gură fără el şi dă din casă. Dar nu poate fi mai rău. Este supersimpatic. ”cucu, alo, Marine, eşti cel mai uituc!” Are mofturi premium: chilli, fistic, lecţii de dans şi duşuri cu apa curată. Iese cel puţin o dată pe zi la plimbare cu “vehicolul” Marin şi fluieră, şuieră sau o dă pe limba păsărilor. Se ştie şi cu alte specii care ies la plimbare la ora aia, de la câini până la oameni. Marin Ionescu şi Mido sunt poveste.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici