Vladimir Găitan, externat de la Spitalul Floreasca, starea actorului este bună

Actorul Vladimir Găitan a fost externat, luni, de la Spitalul Clinic de Urgenţă Floreasca din Capitală, unde fusese internat, în urmă cu o săptămână, în urma unei crize de angină pectorală.

69 afișări
Imaginea articolului Vladimir Găitan, externat de la Spitalul Floreasca, starea actorului este bună

Vladimir Găitan, externat de la Spitalul Floreasca, starea actorului este bună (Imagine: Mediafax Foto)

Managerul Spitalului Floreasca, Mircea Beuran, a declarat, luni, pentru MEDIAFAX, că Vladimir Găitan se simte bine, starea sa de sănătate fiind bună.

Actorul va urma tratamentul medicamentos recomandat de medici şi va reveni pentru control, a adăugat Beuran.

Spitalul Floreasca informa, sâmbătă, că actorului i-a fost făcută o coronarografie pentru stabilirea anatomiei vaselor inimii, evidenţiindu-se o "boală coronariană pe un singur vas, manifestată prin stenozarea (îngustarea) unei singure artere, responsabilă de simptomele pacientului".

Coronarografia a fost urmată de tratamentul intervenţional al bolii, prin efectuarea angioplastiei coronariene cu implantare de stent pe vasul îngustat, iar rezultatul procedurii a fost foarte bun, intervenţia nefiind urmată de complicaţii, potrivit spitalului.

Conform medicilor, actorul va necesita numai tratament medicamentos ulterior şi se va putea întoarce la activitatea profesională în cel mai scurt timp.

Vladimir Găitan, în vârstă de 62 de ani, a fost internat, în urmă cu o săptămână, la Clinica de Cardiologie a unităţii sanitare, cu diagnosticul angor pectoral (cardiopatie ischemică dureroasă).

Actorul Vladimir Găitan s-a născut în 1947, la Suceava.

Printre filmele în care a jucat se numără "Supravieţuitorul" (2008), "Triunghiul morţii" (1999), "Secretul lui Nemesis" (1985), "Nea Mărin miliardar" (1979), "Ultima noapte de dragoste" (1979), "Mihail, câine de circ" (1979) etc.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici