Vladimir Putin a devenit personaj negativ de benzi desenate. Cu ce celebru supererou se confruntă preşedintele rus

Cea mai recentă ediţie a seriei de benzi desenate cu Superman "Doomsday Clock", publicată de DC Comics, include o apariţie specială, preşedintele rus Vladimir Putin, prezentat ca personaj negativ agresiv, potrivit rt.com.

771 afișări
Imaginea articolului Vladimir Putin a devenit personaj negativ de benzi desenate. Cu ce celebru supererou se confruntă preşedintele rus

Vladimir Putin a personaj negativ de benzi desenate. Cu ce celebru supererou se confruntă preşedintele rus

În cea de-a opta ediţie a seriei limitate, Vladimir Putin ţine o conferinţă de presă la Kremlin, după ce Firestorm a îngheţat din greşeală nişte cetăţeni ruşi. Preşedintele rus consideră acest fapt o declaraţie de război din partea SUA. "Nu voi mai tolera minciunile Americii", spune Putin, care promite să nu lase fapta nepedepsită, considerând că Firestorm lucrează pentru guvernul SUA.

Superman întrerupe conferinţa lui Putin pentru a explica faptul că incidentul a fost o neînţelegere. Firestorm nu a vrut să îngheţe cetăţenii ruşi, iar el se poate folosi de puterile sale pentru a rezolva situaţia.

Când Firestorm apare cu un copil rus pe care l-a readus la viaţă, soldaţii ruşi încep să tragă cu arma, iar tancurile se îndreaptă spre cetăţenii îngheţaţi. Superman intervine, salvează copilul, iar Putin iese din scenă în grabă.

În aceeaşi serie "Doomsday Clock", anterior, a fost prezentată povestea unui copil ai cărui părinţi "au fost gazaţi de Assad, marioneta ruşilor".

DC Comics, parte a Warner Bros., este unul dintre cei mai mari şi vechi publisheri de benzi desenate, iar printre personajele sale se numără Superman, Batman, Wonder Woman, The Flash, Green Lantern, Martian Manhunter, Nightwing, Green Arrow şi Aquaman.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici