Voyo.ro lansează sistemul de abonament

Voyo.ro lansează sistemul de abonament, prin intermediul căruia utilizatorul are acces la peste 300 de titluri, produse variate, aventură, thriller, dragoste, sport, dar şi show-uri spectaculoase, potrivit unui comunicat remis MEDIAFAX.

4866 afișări
Imaginea articolului Voyo.ro lansează sistemul de abonament

Voyo.ro lansează sistemul de abonament

Moş Crăciun a scos anul acesta din tolba sa un cadou se zile mari. Voyo.ro are o ofertă de nerefuzat: din 22 decembrie, cel mai tare magazin de entertainment online din România, a lansat sistemul de abonament.

Unic pe piaţa din România, abonamentul voyo.ro le deschide utilizatorilor săi calea spre un număr foarte mare de titluri şi o gamă largă de produse. Cei care îşi fac abonament pe voyo.ro vor avea acces la tot ce le pofteşte inima: aproape 300 de filme, seriale, emisiuni, show-uri, transmisiuni sportive în direct şi exclusive, cu doar 3 euro + TVA pe lună.

Printre titlurile cu care abonaţii voyo.ro se vor putea delecta chiar de la lansare se numără filme precum "Poliţist, adjectiv", "The Road to Guantanamo", "Elephant White" sau o serie de filme româneşti vechi, de colecţie, ca "Petrolul, aurul şi ardelenii" sau "Felix şi Otilia", emisiuni de top ca "România, te iubesc!", "Serviciul Român de Comedie" sau "Ştirile Pro TV", dar şi seriale internaţionale de succes şi producţii disponibile în avans.

Sistemul de abonament Voyo se accesează foarte simplu: după crearea unui cont, utilizatorul are la dispoziţie opţiunea de abonare şi, cu numai 3 euro + TVA pe lună, poate urmări un număr mare de produse oricând, la orice oră din zi, cu familia sau prietenii. Şi pentru că este sărbătoare, serviciul de abonament Voyo vine şi cu un bonus: la abonare, utilizatorul primeşte cadou o perioadă de şapte zile de gratuitate, urmând ca din cea de-a opta zi să fie taxat direct cu contravaloarea primei luni de abonament, după modalitatea de plată selectată de el iniţial (card sau SMS).

După lansarea abonamentului, voyo.ro îşi menţine şi oferta de titluri la bucată (Pay Per View).

Voyo.ro este un site cu conţinut video premium, diversificat şi exclusiv, lansat de divizia de internet a Pro TV S.A. Pe voyo.ro utilizatorii găsesc cele mai tari şi mai actuale filme şi seriale, show-uri TV, transmisiuni live ale unor evenimente importante, producţii originale marca Pro TV şi Acasă, dar şi producţii ale celor mai mari case de producţie internaţionale, atât gratuit, cât şi contra cost.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici