"Vrei să fii milionar", cu Virgil Ianţu, din toamnă, la Kanal D

Postul de televiziune Kanal D va difuza din toamnă emisiunea "Vrei să fii milionar", ce va fi prezentată de Virgil Ianţu, care a mai prezentat acest format şi la canalul Prima TV.

1665 afișări
Imaginea articolului "Vrei să fii milionar", cu Virgil Ianţu, din toamnă, la Kanal D

"Vrei să fii milionar", cu Virgil Ianţu, din toamnă, la Kanal D (Imagine: Mihai Dascalescu/Mediafax Foto)

Anunţul a fost făcut joi, într-o conferinţă de presă, de către directorul de programe al Kanal D, Clara Bomboe, alături de care au fost prezenţi şi Ugur Yesil, director general al postului Kanal D, şi Haluk Kurcer, membru în board-ul Kanal D.

"Este dificil să alegi un format care să îţi aducă şi audienţă şi un plus de imagine şi să alegi şi un prezentator care să facă acelaşi lucru", a declarat Clara Bomboe, cu privire la alegerea formatului "Vrei să fii milionar". "Ne aşteptăm ca oamenii să vorbească despre emisiune şi să îşi amintească de tensiunea care se creează în timpul acestei emisiuni. Ne aşteptăm ca familia să se strângă în jurul televizorului şi să înveţe ceva, dacă e ceva de învăţat", a mai spus Bomboe.

Emisiunea "Vrei să fii milionar" va fi introdusă în grila de toamnă a Kanal D, premiul concursului fiind de 1 milion de lei.

"Credem în show-ul acesta şi credem şi în Virgil Ianţu", a declarat, la rândul său, Yesil.

La rândul său, Virgil Ianţu a mărturisit că se simte fericit să fie din nou prezentatorul emisiunii "Vrei să fii milionar", format pe care l-a prezentat în trecut şi la Prima TV.

"După ce am încheiat colaborarea de zece ani cu o altă televiziune (Prima TV, n.r.), am primit mai multe oferte, dar am preferat să aştept să apară o emisiune care respectă publicul. Am ales Kanal D, pentru că ei au ales acest format. Atât timp cât apar cu acest format, restul nu mă mai interesează", a declarat Ianţu.

Întrebat dacă nu se teme ca noua emisiune "Vrei să fii milionar" să nu aibă succesul pe care acest format l-a avut în trecut la Prima TV, Ianţu a specificat că show-ul a rulat timp de cinci ani şi nu a fost întrerupt pentru că nu avea audienţă, ci pentru că au existat anumite probleme cu licenţa.

"Dintre cele 10 formate pe care le-am prezentat, două mi-au fost foarte dragi, mi-au rămas ca două ştampile pe frunte - «Vrei să fii milionar» şi «Copiii spun lucruri trăznite»", a mai spus Ianţu.

Pe de altă parte, Yesil a mai anunţat că în toamnă vor intra în grilă şi alte emisiuni noi, care vor fi anunţate în timp.

"Cea mai mare parte din show-urile pe care le avem vor fi păstrate, pentru că, dacă vă uitaţi pe cifrele de audienţă, veţi vedea că am crescut", a spus, la rândul ei, Bomboe.

În ceea ce priveşte emisiunea "Noră pentru mama", Bomboe a spus că nu se ştie încă dacă va mai fi difuzat un nou sezon, în acest sens urmând să se ia o decizie în următoarea lună.

Formatul "Vrei să fii miliardar" a fost lansat pentru prima oară în România de Prima TV, în 2000, şi a rulat pe micul ecran timp de cinci ani.

Compania care deţine licenţa pentru acest format este Sony Pictures.

Televiziunea Kanal D este deţinută de trustul Dogan Media International, subsidiară a grupului Dogan Yayin Holding (DYH), care este lider pe piaţa de media din Turcia. Dogan a intrat pe piaţa de televiziune din România în ianuarie 2007, când televiziunea Kanal D a primit licenţă audiovizuală de la Consiliul Naţional al Audiovizualului.

În prezent, acţiunile Kanal D în România sunt deţinute în proporţie de 20% de grupul media Ringier. Ringier AG a anunţat, în ianuarie 2007, că va prelua 25% din Dogan Media International. Ulterior, s-a semnat un acord între compania elveţiană şi Dogan Yayin Holding A.S. La începutul lui martie anul acesta, Dogan Media International SA şi-a majorat capitalul social cu 25,5 milioane de lei, acţionarul principal al societăţii - Dogan Media International GmbH - mărindu-şi participarea până la aproape 80%, în timp ce Ringier a rămas cu circa 20%.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici