Washington Post îşi închide mai multe birouri în SUA

Washington Post îşi închide birourile de la Chicago, Los Angeles şi New York, în condiţiile în care titlul, care suferă de pe urma pierderilor financiare, îşi reorientează atenţia către politica şi ştirile locale din capitala americană.

26 afișări
Imaginea articolului Washington Post îşi închide mai multe birouri în SUA

Washington Post îşi închide mai multe birouri în SUA (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Într-un moment de resurse limitate şi de presiuni concurenţiale sporite, este necesar să ne concentrăm puterea jurnalistică pe misiunea noastră centrală, de a acoperi evenimentele de la Washington şi ştirile, tendinţele şi ideile care conturează atât regiunea, cât şi politica, politicile şi administaţia ţării", a declarat Marcus Brauchli, editorul şef al ziarului, într-un memo destinat angajaţilor, obţinut de Reuters.

Anunţul a fost făcut după ce Washington Post şi-a informat mai mulţi angajaţi ai versiunii online al ziarului că vor fi disponibilizaţi.

Washington Post, ca aproape toate ziarele din Statele Unite, a avut de suferit de pe urma scăderii veniturilor din publicitate şi a circulaţiei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici