Will Smith, Naomi Scott şi Mena Massoud vor juca rolurile principale în remake-ul filmului "Aladdin"

Studiourile Disney au anunţat sâmbătă că Will Smith, Naomi Scott şi Mena Massoud vor interpreta rolurile principale în remake-ul filmului de animaţie "Aladdin", potrivit Daily Mail.

346 afișări
Imaginea articolului Will Smith, Naomi Scott şi Mena Massoud vor juca rolurile principale în remake-ul filmului "Aladdin"

Will Smith, Naomi Scott şi Mena Massoud vor juca rolurile principale în remake-ul filmului "Aladdin"

Will Smith va interpreta rolul duhului din lampă, Naomi Scott pe cel al prinţesei Jasmine, iar Mena Massoud va juca în rolul principal. Regizorul filmului va fi Guy Ritchie, iar scenariul va fi scris de John August.

"Aladdin" este ultimul film de animaţie al Disney în privinţa căruia s-a luat decizia de a se realiza un remake cu actori, după succesele filmelor, "Alice în Ţara Minunilor", "Cenuşăreasa", "Cartea Junglei" şi "Frumoasa şi Bestia".

Filmările pentru filmul "Aladdin" vor începe în luna august, însă deocamdată nu a fost stabilită o dată pentru lansarea acestei producţii.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici