Yahoo! aduce sute de hackeri la Bucureşti în prima ediţie din Estul Europei a Open Hack Europe

Compania de internet Yahoo! va organiza Open Hack Europe la Bucureşti, eveniment care reuneşte sute de hackeri din toată lumea, în zilele de 14 şi 15 mai la Crystal Palace Ballrooms, informează Ziarul Financiar.

329 afișări
Imaginea articolului Yahoo! aduce sute de hackeri la Bucureşti în prima ediţie din Estul Europei a Open Hack Europe

Yahoo! aduce sute de hackeri la Bucureşti în prima ediţie din Estul Europei a Open Hack Europe

"Evenimentul le va oferi dezvoltatorilor oportunitatea de a-şi manifesta creativitatea, ajutându-i să realizeze produse noi şi inovatoare, ce vor influenţa întreaga platformă de digital media a Yahoo!", potrivit reprezentanţilor companiei.

Sute de programatori din toată lumea sunt aşteptaţi pentru a lua parte la a paisprezecea ediţie Open Hack şi, totodată, prima din Estul Europei.

"Oricine are pasiune şi creativitate se poate servi de open web pentru a inova şi a avea impact asupra unor milioane de utilizatori de internet," a declarat Raymie Stata, Chief Technology Officer, Yahoo!.

Află mai multe despre Open Hack Europe la Bucureşti pe www.zf.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici