Yahoo Messenger 11, lansat oficial. Ce noutăţi aduce

Yahoo Messenger 11 este finalizat, versiunea oficială a popularului client de mesagerie instant aducând numeroase optimizări pentru performanţă şi stabilitate, alături de remedii pentru toate bug-urile descoperite până acum.

1225 afișări
Imaginea articolului Yahoo Messenger 11, lansat oficial. Ce noutăţi aduce

Yahoo Messenger 11, lansat oficial. Ce noutăţi aduce

Cu Yahoo Messenger 11 se pot trimite mesaje text şi SMS-uri, există posibilitatea iniţierii de apeluri video şi audio, iar daca utilizatorul nu este în faţa calculatorului, serviciul de mesagerie vocală ajută la păstrarea legăturilor, informează www.go4it.ro.

Şi noua variantă are jocuri sociale interactive, accesibile chiar din interfaţa aplicaţiei. Colecţia de jocuri include titluri foarte populare, cum ar fi Mafia Wars, Fishville şi Pool, însă oferta de jocuri este mult mai mare şi este diversificată odată cu trecerea timpului.

Descarcă Yahoo Messenger 11 şi află mai multe detalii pe www.go4it.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici