"Yeti - Omul Zăpezilor", pe primul loc în box office-ul nord-american: Animaţia a încasat peste 20 de milioane de dolari în weekendul premierei

Animaţia "Yeti - Omul Zăpezilor/ Abominable", de Jill Culton şi Todd Wilderman, a debutat pe primul loc în box office-ul nord-american, cu încasări de 20,85 de milioane de dolari în weekendul premierei, potrivit boxofficemojo.com.

467 afișări
Imaginea articolului "Yeti - Omul Zăpezilor", pe primul loc în box office-ul nord-american: Animaţia a încasat peste 20 de milioane de dolari în weekendul premierei

Animaţia "Yeti - Omul Zăpezilor", pe primul loc în box office-ul nord-american

Lungmetrajul "Abominable", dedicat întregii familii, prezintă povestea lui Yeti, care s-a rătăcit prin lumea noastră şi are nevoie de ajutor ca să se poată întoarce în universul lui magic, potrivit Cinemagia.

Liderul săptămânii trecute, drama de epocă "Downton Abbey", a coborât pe locul al doilea, cu încasări de 14,5 milioane de dolari. Filmul regizat de Michael Engler este bazat pe renumitul serialul britanic omonim. Acţiunea se petrece pe domeniul fictiv Downton Abbey, în vila din ţinutul Yorkshire a contelui şi contesei de Grantham şi urmăreşte viaţa aristocratică a familiei Crawley şi a servitorilor săi în timpul domniei regelui George al V-lea. Clasele sociale prezentate în film, nobilimea şi servitorii, alternează de-a lungul acţiunii şi se întrec pentru a capta cât mai avid atenţia spectatorului.

Podiumul este completat de "Hustlers: Striptease pe Wall Street/ Hustlers", în urcare de pe locul al cincilea, cu încasări de 11,47 de milioane de dolari de vineri până duminică. Cu Constance Wu, Jennifer Lopez, Julia Stiles, Keke Palmer, Lili Reinhart, Cardi B şi Lizzo în distribuţie, filmul regizat de Lorene Scafaria urmăreşte un grup de foste dansatoare exotice care se ambiţionează să se îmbogăţească, jefuind foşti clienţi.

Topul 10 al filmelor cu cele mai mari încasări în cinematografele nord-americane la sfârşitul săptămânii trecute este completat de "It: Capitolul 2/ It", de Andrés Muschietti (10,4 milioane de dolari), "Ad Astra", de James Gray (10,14 milioane de dolari), "Rambo: Ultima luptă/ Rambo: Last Blood", de Adrian Grunberg (8,57 de milioane de dolari), "Judy", de Rupert Goold (3,09 milioane de dolari), "Băieţi buni/ Good Boys", de Gene Stupnitsky (2 milioane de dolari), "Regele Leu/ The Lion King", de Jon Favreau (1,6 milioane de dolari), şi de "Cod Roşu în Serviciile Secrete/ Angel Has Fallen", de Ric Roman Waugh (1,53 de milioane de dolari).

Taguri:
box office,
sua,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici