ZF MOBILIO` 15 - Andrei Pitiş, CTO-ul şi fondatorul Vector Watch, la ZF Mobilio: “Suntem martorii unei noi revoluţii care transformă lumea în ceva nou”

“Suntem martorii unei noi revoluţii care transformă lumea în ceva nou”, a afirmat Pitiş. "Vector Watch vrea să lanseze un ceas inteligent care vrea sa le facă pe toate. Vrea să mute cât mai multe din funcţiile mobilului într-un ceas, însă a pune un mobil pe mână nu este ceea ce consumatorii vor. A avea un ecran luminos cu multe informaţii este un lucru pe care telefonul îl face foarte bine. Cea mai folosita funcţie pe care ceasul nostru poate să o ofere este este cea de verificare a mesajelor sau notificărilor pentru ca mai ales în ultimul an noi am observat că oamenii folosesc prin sistemul de notificări aplicaţiile."

190 afișări
Imaginea articolului ZF MOBILIO` 15 - Andrei Pitiş, CTO-ul şi fondatorul Vector Watch, la ZF Mobilio: “Suntem martorii unei noi revoluţii care transformă lumea în ceva nou”

ZF MOBILIO` 15 - Andrei Pitiş, CTO-ul şi fondatorul Vector Watch, la ZF Mobilio: “Suntem martorii unei noi revoluţii care transformă lumea în ceva nou” (imagine: Mediafax Foto / Marius Dumbraveanu)

"Noi credem foarte tare că aceasta paradigmă de cheltuit antenţia prin intermediul notificarilor va schimba modul în care se va face interacţiunea cu device-urile şi va face ca timpul dedicat acestei activităţi va fi scurtat foarte mult aşa încat să poţi folosi timpul cât mai eficient", a declarat Andrei Pitiş la ZF Mobilio` 15

"Ne-am gândit că o combinaţie dintre un smartwatch şi un pebble ar fi ceea ce oamenii vor să poarte. Am plecat la drum împreună cu doi colegi pentru a construi o tehnologie care nu exista până atunci." a spus fondatorul Vector Watch.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici