ZF MOBILIO '15 - Dominik Wober, Google: Peste 30% din români deschid internetul imediat ce se trezesc

Un procent de 32% din români accesează o pagină de internet imediat ce se trezesc, cu ajutorul dispozitivelor mobile, acesta fiind primul lucru pe care îl fac dimineaţa.

106 afișări
Imaginea articolului ZF MOBILIO '15 - Dominik Wober, Google: Peste 30% din români deschid internetul imediat ce se trezesc

ZF MOBILIO '15 - Dominik Wober, Google: Peste 30% din români deschid internetul imediat ce se trezesc (Imagine: Hepta)

Procentul este mai mare decât în oricare altă ţară din Europa Centrală şi de Est, potrivit lui Dominik Wober, Head of Performance Solutions DACH & CEE, Google Germania, prezent astăzi la ZF Mobilio Summit, organizat de ZF.

“România este cu un an în urma Germaniei şi doi în urma Marei Britanii la capitolul penetrare a smartphone-urilor pe piaţă. Totuşi, dispozitivele mobile au depăşit PC-urile în România, aproape două treimi dintre locuitori folosind internetul cel puţin o dată pe lună, iar mai mult de 50% din ei în fiecare zi”, a spus  Dominik Wober.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici