Ziarul Financiar lansează o secţiune de e-learning pe www.zf.ro

Ziarul Financiar lansează, în parteneriat cu SkillSoft, o secţiune de e-learning pe www.zf.ro, prin care oferă la preţuri preferenţiale cursuri şi alte instrumente de perfecţionare folosite la nivel mondial de peste 10 milioane de clienţi din 50 de ţări, potrivit unui comunicat remis MEDIAFAX.

516 afișări
Imaginea articolului Ziarul Financiar lansează o secţiune de e-learning pe www.zf.ro

Ziarul Financiar lansează o secţiune de e-learning pe www.zf.ro

Prin noua secţiune, ZF diversifică instrumentele pe care le propune cititorilor săi, alăturând conţinutului jurnalistic soluţii de e-learning, utile celor care ştiu că succesul în afaceri şi în profesie depinde de învăţarea continuă.

La adresa www.zf.ro/e-learning, cititorii ZF vor găsi cursuri oferite de unul dintre cei mai mari furnizori internaţionali din domeniu, SkillSoft, la preţuri cu cel puţin 10% mai mici decât preţul de listă. Cursurile acoperă domenii variate, fiind structurare pe 12 categorii principale: management, leadership, vânzări, project management, HR, comunicare, dezvoltare personală, team building, marketing, customer service, financiar şi Microsoft Office 2007.

Companiile au, în plus, servicii dedicate: de la colecţii de cursuri axate pe dezvoltarea anumitor abilităţi sau competenţe ale angajaţilor până la biblioteci online de cărţi fundamentale de business.

Magazinul online de pe www.zf.ro/e-learning conţine deja peste 400 de cursuri, numărul acestora urmând să ajungă până la 800 în decursul următoarei luni. Accesul se face pe baza unui cont individual, dar o serie de cursuri demo sunt oferite cu titlu gratuit celor care vor să se convingă de avantajul principal al învăţării online: posibilitatea de a studia în ritmul propriu, când şi de oriunde vrei. Un alt beneficiu este costul mai mic, e-learningul fiind de până la cinci ori mai ieftin decât trainingul la clasă.

"Pe o piaţă de e-learning în plină dezvoltare în România, Ziarul Financiar aduce cititorilor săi soluţii de educaţie online aplicabile imediat, complementare informaţiilor şi analizelor de pe www.zf.ro. Garanţia ZF pentru utilizatorii secţiunii de e-learning este o economie de minim 10%", spune Nicoleta Nedea, Publisher al diviziei Business din Mediafax Group.

Pe www.zf.ro/e-learning, SkillSoft oferă, exclusiv în România, atât cursuri pentru utilizatorii finali, cât şi pentru companii, astfel încât orice utilizator are posibilitatea să aleagă cursurile de interes, iar companiile au acces la cunoştinţele unor consultanţi cu experienţă de peste 10 ani.

"România este una dintre pieţele cu o creştere foarte mare în ultimii 3 ani şi, tocmai de aceea, SkillSoft doreşte să menţină interesul pentru soluţiile e-learning care reprezintă cea mai bună alternativă pentru nevoia de training. În timp, în funcţie de evoluţia pieţei, vom identifica nevoile clienţilor, iar portalul e-learning al Ziarul Financiar va fi într-o continuă evoluţie pentru a ne asigura că experienţa cursanţilor este una deosebită", spune Craig Murray, EMEA Channel Account Manager la SkillSoft.

Ziarul Financiar este brandul de referinţă al presei de business din România. De 13 ani pe piaţa românească, ZF oferă cititorilor semnificaţia evenimentelor recente şi anticipează evoluţiile din afaceri şi economie, prin ştiri, analize şi articole de opinie. ZF este cotidianul de afaceri cu cea mai mare audienţă (183.000 de cititori zilnic, conform SNA FOCUS, ianuarie-decembrie 2010). Ziarul şi site-ul www.zf.ro, împreună cu suplimentele, cataloagele şi evenimentele ZF, reprezintă o sursă esenţială de informaţii şi interpretări pentru manageri, investitori şi antreprenori.

SkillSoft este unul dintre cei mai mari furnizori mondiali de cursuri şi alte soluţii de training, în format e-learning. Compania oferă organizaţiilor modalităţi prin care să îşi maximizeze performanţele în afaceri furnizându-le o cuprinzătoare combinaţie de conţinut specific e-learning-ului, surse online de informaţii, tehnologii pentru învăţarea în mod flexibil şi servicii de asistenţă. SkillSoft deserveşte la nivel mondial peste 3.000 de organizaţii, cu peste 11 milioane de oameni. SkillSoft este reprezentat în România de BluePoint IT Solutions.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici