Ziarul Financiar lansează serviciul ZF English pe site-ul www.zfenglish.com

Ziarul Financiar, liderul presei economice româneşti, lansează serviciul ZF English/www.zfenglish.com - un site în limba engleză ce oferă managerilor şi proprietarilor de business-uri din întreaga lume selecţia celor mai relevante informaţii economice şi de interes general din România.

235 afișări
Imaginea articolului Ziarul Financiar lansează serviciul ZF English pe site-ul www.zfenglish.com

Ziarul Financiar lansează serviciul ZF English pe site-ul www.zfenglish.com

La adresa www.zfenglish.com, utilizatorii au acces la ştiri şi analize despre economia şi mediul de business din România, dar şi despre cele mai recente evoluţii politice şi sociale, în special cele care au un impact în afaceri.

ZF English include peste 50 de ştiri pe zi. Materialele jurnalistice sunt grupate pe cinci categorii tematice: Macroeconomie, Bănci-Asigurări, Piaţa de capital, Social-Politic şi Companii (Auto, Imobiliare, Energie, Retail, Telecom, HR, Comerţ exterior etc). Site-ul www.zfenglish.com cuprinde, de asemenea, cursul de schimb valutar, cotaţii în timp real, un convertor valutar şi alte instrumente utile.

Noul serviciu se adresează atât managerilor şi diplomaţilor din România interesaţi de cele mai importante ştiri ale zilei şi de noutăţile din business în limba engleză, cât şi utilizatorilor din străinătate.

Accesul se face până la 1 iunie gratuit, iar după această dată, pe bază de abonament.

Conţinutul reuneşte articole ale jurnaliştilor ZF şi Business Magazin despre evoluţiile recente din economie şi afaceri, precum şi ştiri transmise de MEDIAFAX despre evenimentele de impact ale zilei.

Cuprinzând informaţii strânse şi interpretate de cele mai puternice redacţii din România, ZF English oferă managerilor şi investitorilor toate ştirile de care au nevoie pentru a lua deciziile de business corecte în mediul local de afaceri.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici