2014 a fost anul designerilor români: "Avem clienţi care vin special pentru creaţiile lor"

Numele designerilor români au ajuns pe buzele celor mai cunoscuţi critici de modă după ce creaţiile lor au fost purtate pe covorul roşu, la cele mai importante evenimente ale muzicii internaţionale sau la întâlnirile executivilor de top.

259 afișări
Imaginea articolului 2014 a fost anul designerilor români: "Avem clienţi care vin special pentru creaţiile lor"

2014 a fost anul designerilor români: "Avem clienţi care vin special pentru creaţiile lor" (Imagine: Gabriela Dobos/Mediafax Foto)

Numele Aminei Muaddi nu sună româneşte, însă pentru Vogue sună ca numele unuia dintre cei mai promiţători tineri designeri, iar brandul creatoarei de modă pe jumătate româncă - Oscar Tyie - a ajuns deja cunoscut la Hollywood după ce a fost purtat de Zoe Saldana şi Hailee Steinfeld. În ceea ce o priveşte pe Andreea Bădală, creaţiile sale sub brandul Murmur au făcut înconjurul lumii în reviste din Suedia, România, Mexic, Franţa sau Marea Britanie.

Designerii români au ajuns în ultimul an tot mai mult în prim-plan fie pentru că hainele lor au fost purtate la unele dintre cele mai importante evenimente din lumea filmului şi a muzicii (Maria Lucia Hohan, Andreea Constantin - Rhea Costa), fie pentru că au ajuns pe copertele Vogue, Harper’s Bazaar şi Elle din toată lumea (Andreea Bădală - Murmur).

Citeşte mai multe despre anul designerilor români pe da.zf.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici