A fost anunţat primul smartphone din lume cu 12 GB memorie RAM

OnePlus s-a lăudat cu primul smartphone echipat cu Snapdragon 855 în urmă cu câteva săptămâni, însă există posibilitatea ca Lenovo să aducă un astfel de dispozitiv pe piaţă mai repede.

3620 afișări
Imaginea articolului A fost anunţat primul smartphone din lume cu 12 GB memorie RAM

A fost anunţat primul smartphone din lume cu 12 GB memorie RAM

OnePlus s-a lăudat cu primul smartphone echipat cu Snapdragon 855 în urmă cu câteva săptămâni, însă există posibilitatea ca Lenovo să aducă un astfel de dispozitiv pe piaţă mai repede. Compania a anunţat modelul Z5 Pro GT, noul său flagship, care este programat pentru lansare în luna ianuarie. Acesta este totodată şi primul smartphone de până acum echipat cu 12 GB memorie RAM, însă are şi alte elemente care îl fac unul dintre cele mai interesante dispozitive din ultima perioadă.

Z5 Pro GT de la Lenovo este un telefon care la prima vedere nu oferă foarte multe în plus faţă de concurenţă. Vine echipat cu un ecran de 6,4” Super AMOLED cu rezoluţie Full HD+ (2.340 x 1.080 pixeli), asemeni altor dispozitive cu Android de top care vin din China, fără notch şi cu ramă minimă în jurul display-ului, doar în partea de jos putând fi observată o mică bandă de culoare neagră, mult mai subţire decât cea a concurenţei.

Citeşte continuarea...

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici