Acţionarii Fondului Proprietatea au numit-o pe Flavia Teodosiu în Consiliul de Supraveghere

Acţionarii Fondului Proprietatea au numit-o, luni, pe Flavia Teodosiu, avocat, în funcţia de membru al Consiliului de Supraveghere al societăţii, în locul secretarului de stat în Ministerul Economiei şi Finanţelor Cătălin Doică, după demisia acestuia.

252 afișări
Imaginea articolului Acţionarii Fondului Proprietatea au numit-o pe Flavia Teodosiu în Consiliul de Supraveghere

Acţionarii Fondului Proprietatea au numit-o pe Flavia Teodosiu în Consiliul de Supraveghere

Doică şi-a dat demisia în noiembrie.

Teodosiu are, din anul 1998, un cabinet de avocatură care îi poartă numele şi pe care îl conduce. Ea a fost, totodată, unul dintre membrii fondatori ai societăţii civile de avocaţi "Popovici şi Asociaţii".

Creat ca soluţie pentru despăgubirea foştilor proprietari deposedaţi de regimul comunist cărora nu li se mai pot restitui în natură averile confiscate, Fondul Proprietatea a devenit operaţional, ca societate pe acţiuni înregistrată la Registrul Comerţului, în decembrie 2005.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici