Acţiunile HP au scăzut după ce compania a respins oferta de cumpărare înaintată de Xerox

Acţiunile HP au scăzut cu 5%, luni, după ce producătorul de computere a respins oferta de preluare înaintată de Xerox. Reprezentanţii companiei au anunţat, în schimb, că vor face ei o ofertă pentru a cumpăra fabricantul de imprimante american, transmite Reuters.

158 afișări
Imaginea articolului Acţiunile HP au scăzut după ce compania a respins oferta de cumpărare înaintată de Xerox

Acţiunile HP au scăzut după ce compania a respins oferta de cumpărare înaintată de Xerox

Bursele HP au avansat cu 10%, iar cele ale Xerox, în jur de 7% din 5 noiembrie, când au apărut primele informaţii potrivit cărora Xerox a făcut o ofertă de 33,5 miliarde de dolari pentru a cumpăra HP.

Industria printului se află în declin de ani de zile, în timp ce industria comunicaţiilor electronice au scăzut nevoia de documente printate. Atât HP cât şi Xerox înacasau câştiguri importante din vânzările imprimantelor şi ale celorlalte accesorii.

Xerox are o valoare de piaţă de 8,4 miliarde de dolari, iar HP este evaluată la aproximativ 30 de miliarde de dolari.

Taguri:
xerox,
hp,
acţiuni

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici