Acţiunile Tesla au suferit cea mai mare cădere din septembrie 2020

  • Acţiunile Tesla au scăzut luni cu 8,55%.
  • Acţiunile companiilor Big Tech au scăzut şi ele luni, Apple, Amazon şi Microsoft închizând fiecare cu minusuri de mai mult de 2%.
  • La începutul acestei luni, Tesla a dezvăluit că a cumpărat Bitcoin în valoare de 1,5 miliarde de dolari.
619 afișări
Imaginea articolului Acţiunile Tesla au suferit cea mai mare cădere din septembrie 2020

Foto; Profimedia

Acţiunile Tesla au scăzut cu 8,55% luni, în timp ce investitorii care pariază pe o revenire a economiilor după pandemie au renunţat la acţiuni Big Tech.

Este cea mai mare scădere a Tesla de la 23 septembrie 2020, când a închis cu un minus de 10,34%.

Acţiunile companiilor Big Tech au scăzut şi ele luni, Apple, Amazon şi Microsoft închizând fiecare cu minusuri de mai mult de 2%. În ansamblu, indicele Nasdaq Composite a scăzut 2,5% luni, în timp ce Dow Jones a urcat cu 0,1%.

Acţiunile Tesla pot fi influenţate şi de bitcoin, ceea ce şi-a încetinit ascensiunea luni. Criptomoneda a scăzut cu aproximativ 6%, potrivit CoinDesk.

La începutul acestei luni, Tesla a dezvăluit că a cumpărat Bitcoin în valoare de 1,5 miliarde de dolari pentru „mai multă flexibilitate şi a maximiza rentabilitatea numerarului”. Compania a mai spus că intenţionează să înceapă să accepte plata în bitcoin.

Compania este „pe cale să obţină mai mult din investiţiile sale Bitcoin decât profituri din vânzarea maşinilor sale în tot anul 2020”, a declarat analistul Daniel Ives de la Wedbush Securities, într-o notă de cercetare din weekend.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici