Administratorul Hidroelectrica: "Băieţii deştepţi" mi-au făcut propuneri indecente. Au fost bani şi alte discuţii

Remus Borza, administratorul judiciar al Hidroelectrica, compania de stat evaluată la 3 miliarde de euro, a declarat pentru GÂNDUL LIVE că unii dintre "băieţii deştepţi" au încercat să-l mituiască.

1172 afișări
Imaginea articolului Administratorul Hidroelectrica: "Băieţii deştepţi" mi-au făcut propuneri indecente. Au fost bani şi alte discuţii

Administratorul Hidroelectrica: "Băieţii deştepţi" mi-au făcut propuneri indecente. Au fost bani şi alte discuţii (Imagine: Victor Ciupuliga/Mediafx Foto)

O parte dintre "băieţii deştepţi" sunt pomeniţi într-un doar investigat de procurorii DIICOT, în care mai mulţi directori ai Hidroelectrica şi fostul ministru Codruţ Sereş au fost trimişi în judecată pentru subminarea economiei naţionale.

"Propuneri indecente se fac în România, dar eu nu sunt un pervers. Nu au fost propuneri concrete, ci nuanţate, indecente. Au fost şi bani, şi alte discuţii", a declarat Remus Borza pentru Gândul.

Reprezentantul Hidroeletrica le-ar fi răspuns celor care încercau să îl corupă că "nu se poate" şi că el nu a făcut acest lucru niciodată.

Întrebat de ce nu a sesizat Parchetul în cazul "băieţilor deştepţi" care au vrut să îi ofere mită, Remus Borza a declarat că "nimeni niciodată nu a fost pedepsit şi nici nu va fi pedepsit" în astfel de cazuri.

Citeşte mai departe pe www.gandul.info

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici