Administratorul judiciar Hidroelectrica la Gândul LIVE: "Băieţii deştepţi" mi-au făcut propuneri indecente. Au fost şi bani, şi alte discuţii

Unii dintre "băieţii deştepţi" din energie au încercat să îi ofere mită administratorului judiciar al Hidroelectrica, Remus Borza. Declaraţia a fost făcută marţi seara de Borza, care a fost invitatul ediţiei "Gândul LIVE".

732 afișări
Imaginea articolului Administratorul judiciar Hidroelectrica la Gândul LIVE: "Băieţii deştepţi" mi-au făcut propuneri indecente. Au fost şi bani, şi alte discuţii

Remus Borza (Imagine: Victor Ciupuliga/Mediafax Foto)

"Propuneri indecente se fac în România, dar eu nu sunt un pervers", a declarat Remus Borza. El nu a dorit să ofere detalii privind modalităţile prin care "băieţii deştepţi" au încercat să îi ofere mită, dar a subliniat faptul că "nu se mai poartă cu cash-ul la purtător".

Nu au fost propuneri concrete, ci nuanţate, indecente. Au fost şi bani, şi alte discuţii", a mai spus el, adăugând că le-a răspuns celor care încercau să îl corupă că "nu se poate" şi că el nu a făcut acest lucru niciodată. Întrebat de ce nu a sesizat Parchetul în cazul "băieţilor deştepţi" care au vrut să îi ofere mită, Remus Borza a declarat că "nimeni niciodată nu a fost pedepsit şi nici nu va fi pedepsit" în astfel de cazuri.

Borza: Insolvenţa este "singura soluţie" pentru Oltchim 

Pe de altă parte, administratorul judiciar al Hidroelectrica a declarat că în cazul combinatului chimic Oltchim, "singura soluţie" este, în opinia lui, tot intrarea în procedura de insolvenţă, la fel ca şi în cazul Hidroelectrica şi că angajaţii combinatului trebuie să înţeleagă că este nevoie de disponibilizări pentru ca societatea să îşi reia activitatea.

Administratorul judiciar şi-a exprimat convingerea că autorităţile nu vor găsi niciodată un cumpărător pentru combinatul chimic de la Râmnicu Vâlcea. "Oltchimul nu a fost şi nu va fi privatizabilă, în sensul că Oltchim nu va primi niciodată un cumpărător. Singura soluţie este insolvenţa", spune administratorul judiciar al Hidroelectrica.

Citeşte mai multe declaraţii ale lui Remuz Borza făcute la Gândul LIVE pe www.gandul.info

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici