Adrian Miţulescu, noul preşedinte al Autorităţii pentru Administrarea Activelor Statului

Gheorghe Adrian Miţulescu a fost numit, luni, în funcţia de preşedinte al Autorităţii pentru Administrarea Activelor Statului, potrivit unei decizii publicate în Monitorul Oficial. Totodată, premierul Ludovic Orban a demis mai mulţi vicepreşedinţi ai instituţiei.

98 afișări
Imaginea articolului Adrian Miţulescu, noul preşedinte al Autorităţii pentru Administrarea Activelor Statului

Adrian Miţulescu, noul preşedinte al Autorităţii pentru Administrarea Activelor Statului

„Decizie privind numirea domnului Gheorghe Adrian Miţulescu în funcţia de preşedinte al Autorităţii pentru Administrarea Activelor Statului”, este decizia semnată de Ludovic Orban, publicată în Monitorul Oficial.

Miţulescu îl înlocuieşte, aşadar, pe Daniel Geantă, numit în funcţia de conducere a Autorităţii pentru Administrarea Activelor Statului în anul 2017.

Ludovic Orban l-a numit, de asemenea, pe Claudiu Contantin Năstasă în funcţia de vicepreşedinte al instituţiei.

Premierul a eliberat din funcţie şi trei vicepreşedinţi ai Autorităţii pentru Administrarea Activelor Statului, respectiv pe Marian Vasiliev, pe Laurenţiu Chirvăsuţă şi pe Violeta Tudorie.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
miţulescu,
orban,
active

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici