Aeroportul din Craiova va fi modernizat cu 108 milioane lei, lucrările încep în decembrie

Aeroportul din Craiova va fi modernizat printr-un proiect în valoare de 107,9 milioane lei, lucrările urmând să înceapă în decembrie 2014 şi să fie finalizate în luna august a anului viitor.

389 afișări
Imaginea articolului Aeroportul din Craiova va fi modernizat cu 108 milioane lei, lucrările încep în decembrie

Aeroportul din Craiova va fi modernizat cu 108 milioane lei, lucrările încep în decembrie (Imagine: Tibi Bologh / Mediafax Foto)

Contractul de finanţare a proiectului de reabilitare a infrastructurii de mişcare din cadrul aerogării a fost semnat vineri de ministrul Transporturilor, Ramona Mănescu.

"Prin acest contract, aeroportul va beneficia de fonduri europene pentru reabilitarea pistei existente, repararea şi extinderea căii de rulare şi construirea unei platforme noi de îmbarcare-debarcare pentru extinderea capacităţii de operare de la 2 locuri la 8 locuri. Totodată, vor fi realizate şi instalaţiile electrice şi de balizaj", se arată într-un comunicat al ministerului Transporturilor.

După modernizarea aeroportului este aşteaptă o creştere considerabilă a numărului de pasageri, potrivit sursei citate.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici