Aeroportul din Timişoara este primul aeroport din România cu tur virtual în Google Maps

Aeroportul Timişoara este primul aeroport disponibil online în Google Maps Indoor, noua facilitate permiţând un tur virtual în interiorul aeroportului, tur care poate fi accesat prin Google Maps de pe PC-ul, tableta sau smartphone-ul utilizatorului, conectate la internet.

444 afișări
Imaginea articolului Aeroportul din Timişoara este primul aeroport din România cu tur virtual în Google Maps

Aeroportul din Timişoara este primul aeroport din România cu tur virtual în Google Maps

Aplicaţia oferă printre funcţionalităţi utile: o hartă interactivă, imagini cu zona de parcare, punctele de taxare parcare, zonele de check-in, magazinele, porţile de îmbarcare, saloane business şi VIP.

Pentru a începe turul digital, utilizatorii trebuie să acceseze Google Maps – Aeroportul Timişoara şi să plaseze iconiţa galbenă Pegman (din stânga jos a ecranului) în zona pe care doresc să o viziteze.

Apoi, cu ajutorul săgeţilor, aceştia pot alege direcţia dorită pentru o plimbare realistă prin aeroport. Ţinând butonul stâng al mouse-ului, se permite rotirea la stânga, la dreapta, în sus şi în jos.

Sute de fotografii au fost procesate pentru a produce această hartă digitală, inclusă acum în Google Maps. Fotografiile pentru turul digital al aeroportului au fost asigurate de SC Blue Strategy SRL din Târgu Mureş. Fotografiile au fost transmise către Google, care le-a inclus acum în Google Street View.

„Această facilitate este utilă pentru un pasager care îşi planifică primul zbor spre sau de la Timişoara, pentru că se poate familiariza mult mai uşor cu fluxurile aeroportului, înainte de a pleca spre aeroport, dar şi pentru cei care au nevoie de diferite informaţii, despre zone comerciale, spaţii publicitare, zone de acces, pentru a-şi crea o imagine şi de a înţelege mai bine cum sunt amplasate toate acestea. Credem că noua tehnologie trebuie să fie pusă la dispoziţia pasagerilor şi colaboratorilor noştri, iar această facilitate este una cu o utilitate practică pe care dorim să o extindem şi în noul terminal care se va construi în perioada 2019-2020”, a declarat directorul Aeroportului Timişoara, Daniel Idolu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici