AFI a început construcţia primei clădiri de birouri din cadrul proiectului AFI Business Park

Compania AFI Europe a început construcţia primei clădiri de birouri de clasă A din cadrul proiectului AFI Business Park Cotroceni a cărei dată de finalizare este programată pentru vara anului viitor.

262 afișări
Imaginea articolului AFI a început construcţia primei clădiri de birouri din cadrul proiectului AFI Business Park

AFI a început construcţia primei clădiri de birouri din cadrul proiectului AFI Business Park

AFI Business 1, prima fază de construcţie a proiectului, va avea o suprafaţă construită de aproape 14.000 metri pătraţi, din care suprafaţa închiriabilă va fi de aproximativ 11.000 de metri pătraţi.

Clădirea va avea 10 etaje şi va dispune de 173 de locuri de parcare subterane pentru angajaţi, în timp ce clienţii şi vizitatorii pot folosi parcarea mall-ului din imediata apropiere, care are o capacitate de 2.500 de locuri.

"În prezent sunt derulate negocieri cu mai mulţi parteneri comerciali pentru contractarea unei suprafeţe totale de circa 3.000 metri pătraţi. Companiile care s-au arătat interesate până acum activează în domeniul financiar şi al asigurărilor, software, IT şi telecomunicaţii", se arată într-un comunicat al AFI Europe România.

Complexul de birouri va fi în directă legătură cu centrul comercial AFI Palace Cotroceni care va deservi chiriaţii parcului de business cu trei agenţii bancare, 15 resturante tip fast-food, 6 cafenele, 3 restaurante, o sala de gimnastică cu o suprafaţă de 2.000 metri pătraţi şi un hipermarket deschis non-stop.

Proiectul va include la final cinci clădiri de birouri de clasa A cu o suprafaţă totală închiriabilă de circa 70.000 metri pătraţi.

AFI Europe este parte a grupului Africa Israel, activ din anul 1997 în domeniul dezvoltării şi investiţiilor rezidenţiale şi de retail. Centrul comercial AFI Palace Cotroceni, singurul proiect finalizat de dezvoltatorul israelian în România, a fost deschis la sfârşitul anului 2009, în urma unei investiţii de peste 300 de milioane de euro.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici