AFI Europe a finalizat a treia clădire de birouri din complexul AFI Park, investiţie de 20 milioane de euro

AFI Europe România a finalizat cea de-a treia clădire de birouri din cele cinci care vor fi construite în complexul AFI Park de lângă centrul comercial AFI Palace Cotroceni, imobil închiriat integral de companiile Endava şi Telus International.

212 afișări
Imaginea articolului AFI Europe a finalizat a treia clădire de birouri din complexul AFI Park, investiţie de 20 milioane de euro

AFI Europe a finalizat a treia clădire de birouri din complexul AFI Park, investiţie de 20 milioane de euro

Spaţiile au fost astfel predate chiriaşilor în termenul stabilit, pentru a se muta şi a începe operaţiunile, se arată într-un comunicat al dezvoltatorului.

"AFI Park are beneficii precum o amplasare excelentă, opţiuni de extindere, (...) proximitatea de AFI Palace Cotroceni şi Universitatea Politehnica, o sursă excelentă de viitori angajaţi pentru companiile din sectorul IT&C şi de tip BPO. Continuăm dezvoltarea complexului de birouri cu AFI Park 4&5 (32.000 metri pătraţi, suprafaţă închiriabilă), cu livrare în trimestrul patru din 2015", a declarat David Hay, directorul executiv al AFI Europe România.

Construcţia AFI Park 3, totalizând 12.200 metri pătraţi închiriabili, a început în iunie 2013, lucrările fiind realizate de compania Danya Cebus, iar bugetul total a fost de peste 20 de milioane de euro. Proiectul este finanţat cu un credit de 15 milioane de euro accesat de la BCR.

Cele cinci clădiri de birouri din AFI Park vor avea o suprafaţă închiriabilă totală de 70.000 metri pătraţi.

AFI Europe operează în România din 2005, unde mai deţine centrul comercial AFI Palace Cotroceni şi AFI Palace Ploieşti.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici