AFI Europe a închiriat integral trei din cele cinci clădiri de birouri din complexul AFI Park

AFI Europe ajunge la un grad de ocupare de 100% a spaţiilor de birouri din primele trei clădiri din proiectul AFI Park din Bucureşti, după închirierea a 6.000 de metri pătraţi de către compania canadiană Telus International Europe în AFI Park 3, cu finalizare în decembrie.

301 afișări
Imaginea articolului AFI Europe a închiriat integral trei din cele cinci clădiri de birouri din complexul AFI Park

AFI Europe a închiriat integral trei din cele cinci clădiri de birouri din complexul AFI Park

Telus International Europe, furnizor de servicii Business Process Outsourcing (BPO), a închiriat cinci etaje în AFI Park 3 pentru o perioadă de cinci ani.

"Semnarea acestui contract de închiriere demonstrează intenţia unei mari companii BPO de a investi în modernizarea spaţiilor de birouri în beneficiul angajaţilor săi, având în vedere, în acelaşi timp, posibilitatea de extindere în viitor în cadrul AFI Park. Astăzi, pentru a atrage cei mai valoroşi angajaţi, companiile se concentrează pe găsirea unei locaţii excelente pentru sediile lor, care să fie uşor accesibile cu metroul, tramvaiul şi maşinile proprii şi înconjurată de servicii şi facilităţi, cum este AFI Park, deservit de mall-ul AFI Palace Cotroceni", a declarat într-un comunicat David Hay director executiv AFI Europe România.

Construcţia AFI Park 3 a început în iunie 2013, iar clădirea urmează să fie livrată clienţilor la finalul acestui an. AFI Europe a semnat anterior un contract de preînchiriere cu Endava România pentru patru etaje din cea de-a treia clădire din AFI Park, cu posibilitatea de închiriere de spaţii adiţionale, potrivit planurilor de extindere ale Endava.

Ca urmare a acestui acord recent cu Telus International, în condiţiile în care AFI Park 2 este ocupată integral de Electronic Arts şi AFI Park 1 închiriată în totalitate, AFI Park a reuşit să atingă o rată de ocupare de 100% pentru spaţiile de birouri din primele 3 clădiri. În total, cele trei clădiri totalizează circa 35.000 metri pătraţi.

În luna aprilie, AFI Europe a început construcţia AFI Park 4&5, cea de-a patra fază a acestui proiect de birouri premiat, care este planificată pentru a fi finalizată în octombrie 2015.

AFI Park 4&5 va fi construită ca o singură clădire, deservită de două recepţii şi va avea o suprafaţă totală închiriabilă de 32.000 metri pătraţi (GLA) dispusă pe 12 etaje de birouri, cu o parcare subterană pe două niveluri şi cu un parter care va oferi spaţii comerciale.

AFI Europe operează în România din 2005, primul proiect dezvoltat fiind centrul comercial AFI Palace Cotroceni, cu o suprafaţă de peste 80.000 metri pătraţi. AFI mai deţine centrul comercial AFI Palace Ploieşti, dar şi terenuri pentru alte proiecte de retail şi birouri în Bucureşti şi Arad.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici