Agenţia de presă MEDIAFAX lansează Monitorul Apărării şi Securităţii

Agenţia de presă MEDIAFAX lansează Monitorul Apărării şi Securităţii, publicaţie on-line, care reuneşte informaţii, monitorizări şi analize din domeniile apărării, ordinii publice şi securităţii naţionale şi internaţionale.

4033 afișări
Imaginea articolului Agenţia de presă MEDIAFAX lansează Monitorul Apărării şi Securităţii

Agenţia de presă MEDIAFAX lansează Monitorul Apărării şi Securităţii

Monitorul Apărării şi Securitaţii are secţiuni dedicate pentru bugete, echipamente militare, legislaţie, război informaţional, securitate cibernetică, organizaţii internaţionale, crize internaţionale, ordine publică.

Monitorul Apărării şi Securitaţii va beneficia de de analize originale, în care se regăseşte expertiza unor reprezentanţi ai elitei militare între care generalul (r) –cu patru stele Ştefan Dănilă, fost şef al Statului Major General al Armatei României, generalul (r) –cu patru stele Sergiu Medar, fost şef al Comunităţii Naţionale de Informaţii, generalul (r) –cu patru stele Ştefan Oprea, fost reprezentant militar al României la NATO şi Uniunea Europeană, generalul (r)- cu trei stele Cristian Dincovici, fost şef al Direcţiei de Informaţii Militare.

"Lumea traversează o perioadă de acutizare a conflictelor militare şi de creştere a cheltuielilor de înarmare. Războaiele se poartă acum nu numai cu arme, ci şi cu materii prime, valute sau programe de calculator. Într-un asemenea context, apariţia unui produs ca Monitorul Apărării şi Securităţii ca instrument de informare şi de lucru este o necesitate şi de o utilitate care nu pot fi trecute cu vederea", a declarat Dorin Oancea, director editorial al MEDIAFAX.

Accesul la acest produs este liber, pentru o perioadă determinată, după care Monitorul Apărării şi Securitaţii va fi livrat pe bază de abonament, separat sau împreună cu alte produse de subscripţie ale MEDIAFAX Group.

Monitorul Apărării şi Securităţii va organiza evenimente şi conferinţe pe temele curente ale domeniului.

Monitorul Apărării şi Securităţii poate fi accesat la adresa web www.monitorulapararii.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici