Al cincilea oraş din România în care serviciul Uber este accesibil

Uber, aplicaţia care conectează şoferii parteneri cu pasagerii în peste 600 de oraşe din 64 de ţări, este disponibilă , de joi, în Iaşi, informează compania.

3422 afișări
Imaginea articolului Al cincilea oraş din România în care serviciul Uber este accesibil

Al cincilea oraş din România în care serviciul Uber este accesibil

„Suntem bucuroşi să lansăm serviciul în Iaşi, al cincilea oraş din România în care Uber este disponibil. Iaşi a ales Uber în aceeaşi măsură în care Uber a ales Iaşi - mii de ieşeni au deschis aplicaţia cel puţin o dată în ultimele şase luni. Astăzi, oraşul Iaşi se alătură altor zeci de oraşe europene care au Uber - Paris, Londra, Berlin, Praga, Amsterdam, Lisabona, Varşovia şi multe altele”, a declarat Nicoleta Schroeder, General Manager Uber, România

Tarifele Uber sunt 2 lei tariful de bază, 0,3 lei pe minut, 1,8 lei pe kilometru, 7 lei tariful minim şi 7 lei tariful de anulare, dacă pasagerul anulează cursa după 2 minute.

Uber mai este disponibil în Bucureşti, Braşov, Cluj şi Timişoara.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici