Alpha Bank va împrumuta SNR cu 19 milioane de lei pentru plata salariilor, furnizorilor şi taxelor

Societatea Naţionalã de Radiocomunicaţii (SNR) va contracta de la Alpha Bank România un împrumut de 19 milioane de lei pe 12 luni pentru plata furnizorilor, salariilor, impozitelor şi taxelor, costurile creditului ridicându-se la 331.149 lei.

151 afișări
Imaginea articolului Alpha Bank va împrumuta SNR cu 19 milioane de lei pentru plata salariilor, furnizorilor şi taxelor

Alpha Bank va împrumuta SNR cu 19 milioane de lei pentru plata salariilor, furnizorilor şi taxelor (Imagine: Shutterstock)

Autoritatea contractantă a estimat costul împrumutului la 450.000 lei.

Alpha Bank România a fost singurul ofertant.

Înfiinţată în anul 1991, prin reorganizarea şi divizarea Rom Post Telecom, SNR este principalul furnizor de servicii de radiocomunicaţii din România.

Sub brandul Radiocom, compania asigură suport de transmisii pentru telefonia publică, reţelele de telefonie mobilă, transfer de date şi Internet.

Potrivit Ministerului Finanţelor Publice, SNR a consemnat în 2013 o cifră de afaceri de 330,5 milioane de lei, de la 330,1 milioane de lei în urmă cu un an, şi o pierdere netă de 9,2 milioane de lei., comparativ cu 8,9 milioane de lei în 2012.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici