Alphabet, compania-mamă a Google, a raportat venituri şi profit sub aşteptări în al doilea trimestru

Gigantul Alphabet a raportat profit şi venituri sub aşteptări pentru al doilea trimestru din acest an, potrivit CNBC.

147 afișări
Imaginea articolului Alphabet, compania-mamă a Google, a raportat venituri şi profit sub aşteptări în al doilea trimestru

Alphabet, compania-mamă a Google, a raportat venituri şi profit sub aşteptări în al doilea trimestru

Compania din spatele Google a raportat un profit de 1,21 de dolari per acţiune, faţă de estimările de 1,28 de dolari per acţiune, conform Refinitiv.

Veniturile din T2 s-au situat la 69,69 miliarde de dolari în comparaţie cu nivelul de 69,9 miliarde de dolari estimat.

În ceea ce priveşte veniturile din reclamele YouTube, acestea s-au situat la 7,34 miliarde de dolari, în comparaţie cu estimări anterioare de 7,52 de miliarde de dolari, conform StreetAccount.

Totodată, veniturile din Google Cloud s-au ridicat la 6,28 miliarde de dolari, comparativ cu aşteptări de 6,41 miliarde de dolari.

Creşterea înregistrată la nivelul veniturilor a încetinit la 13% în T2, în comparaţie cu un ritm de creştere de 62% în aceeaşi perioadă a anului trecut. Trebuie menţionat că în al doilea trimestru din 2021 compania beneficia de o redeschidere a economiilor şi de o creştere a consumului.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici