ANAF avertizează: E-mail-uri false au fost transmise în numele preşedintelui instituţiei - FOTO

ANAF atenţionează contribuabilii cu privire la e-mail-uri false transmise în numele Cabinetului preşedintelui ANAF, cu precizarea că nu există vreo persoană cu numele Maria Voicu care să-şi desfăşoare activitatea la Cabinetul Preşedintelui, informează instituţia.

2145 afișări
Imaginea articolului ANAF avertizează: E-mail-uri false au fost transmise în numele preşedintelui instituţiei - FOTO

ANAF avertizează: E-mail-uri false au fost transmise în numele preşedintelui instituţiei

Contibuabilii sunt sfătuiţi să nu deschidă aceste emailuri, iar dacă au fost deschise, să nu urmeze paşii descrişi în acestea: să nu apeleze numărul de telefon afişat/recomandat sau să dea reply la email.

Agenţia Naţională de Administrare Fiscală a sesizat organele abilitate cu privire la aceasta situaţie, pentru continuarea cercetărilor şi prevenirea unor potenţiale fraude.

e-mail fals

 

 

 

Taguri:
anaf,
mailuri false,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici