ANAF mută temporar Direcţia Regională Vamală Bucureşti în fostul sediu al Primăriei Sectorului 1

ANAF va muta de luni, 16 noiembrie, Direcţia Regională Vamală Bucureşti într-un sediu nou, pe Şoseaua Bucureşti-Ploieşti nr. 9-13, în clădirea unde şi-a desfăşurat activitatea Primăria Sectorului 1, până când locaţia actuală va fi consolidată şi modernizată.

2727 afișări
Imaginea articolului ANAF mută temporar Direcţia Regională Vamală Bucureşti în fostul sediu al Primăriei Sectorului 1

ANAF mută temporar Direcţia Regională Vamală Bucureşti în fostul sediu al Primăriei Sectorului 1

În prezent, direcţia vamală are sediu pe strada Alexandru Ivasiuc nr. 34-40, în Sectorul 6 al Capitalei.

Actuala locaţie se află într-un proces de consolidare şi modernizare, iar mutarea în sediul din Şoseaua Bucureşti-Ploiesti este temporară, până la finalizarea lucrărilor, se arată într-un comunicat al ANAF.

Contribuabilii se pot adresa, pentru informaţii sau sesizări, la Biroul de presă şi relaţii publice din cadrul Direcţiei Generale Regionale a Finanţelor Publice Bucureşti, cu sediul pe strada Dimitrie Gerota nr. 13.

În clădirea din Băneasa au mai fost mutate temporar, în august, sediile Administraţiei Sectorului 1 a Finanţelor Publice, situate pe străzile Roma, Londra şi bulevardul Mărăşti, tot pentru lucrări de consolidare şi modernizare.

Astfel, întreagă structura fiscală care aparţine ANAF Sector 1 a fost relocată în noul sediu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici