Analiză: piaţa de închirieri va creşte în România

Piaţa de închirieri va creşte în România, susţine Corina Stanciu, Managing Director Toff Dominium. De altfel, chiriile s-au majorat cu 10% în 2023 şi vor mai creşte, potrivit Ziarului Financiar.

1097 afișări
Imaginea articolului Analiză: piaţa de închirieri va creşte în România

Analiză: piaţa de închirieri va creşte în România

Piaţa de rezidenţial va creşte şi pe zona de închirieri, un segment încă puţin dezvoltat în România, iar chiriile vor creşte deopotrivă, a declarat Corina Stanciu, Managing Director Toff Dominium la conferinţa ZF Tendinţe în Piaţa Rezidenţială.

„Cumpărăm apartamente în blocuri noi şi le închiriem. Avem peste 200 de apartamente, utilate, mobilate, inchiriate, şi încă 200 de apartamente pe care le-am semnat cu dezvoltatorii, pe care le vom recepţiona în următorii 2-3 ani. Ne uităm şi în Bucureşti şi în proximatate”, a spus Corina Stanciu.

Toff Dominium ar două linii de business: închiriere pe termen lung, de 6 luni-1 an, şi pe termen scurt. În 2023 chiriile au crescut cu 10%.

„Investim între 15-20% din valoarea de achiziţie în decorarea apartamentelor pe care le închiriem. Funcţionalitatea este la fel de importantă ca şi designul. Avem chiriaşi care vor să cumpere apartamentul”, a mai spus Stanciu.

Clienţii sunt în special tinerii, care vor toate facilităţile, inclusiv locuri de parcare, dar şi şcoli, parcuri, magazine în apropiere.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici