ANCOM vrea să cumpere cu 2,8 mil. lei o platformă care va măsura calitatea serviciilor de internet

Autoritatea Naţională pentru Administrare şi Reglementare în Comunicaţii (ANCOM) va organiza, în noiembrie, o licitaţie pentru cumpărarea unei platforme IT care va măsura calitatea serviciului de acces la Internet furnizat de operatori, contractul fiind estimat la 2,8 milioane de lei (TVA inclusă).

112 afișări
Imaginea articolului ANCOM vrea să cumpere cu 2,8 mil. lei o platformă care va măsura calitatea serviciilor de internet

ANCOM vrea să cumpere cu 2,8 mil. lei o platformă care va măsura calitatea serviciilor de internet

"Viitorul câştigător al licitaţiei va proiecta, dezvolta, testa şi implementa o platformă informatică care va oferi utilizatorilor posibilitatea de a măsura în orice moment calitatea serviciului de acces la Internet furnizat de operator. Platforma (...) va trebui să măsoare viteza de transfer a datelor, întârzierea de transfer a pachetelor de date, variaţia întârzierii de transfer a pachetelor de date şi rata pierderii de pachete de date", se arată în caietul de sarcini al licitaţiei publicat pe www.e-licitatie.ro.

Proiectul va fi realizat în şase luni şi va fi finanţat din fondurile proprii ale ANCOM.

La licitaţie pot participa firme a căror cifră de afaceri medie realizată în ultimii trei ani a fost de cel puţin 4,37 milioane de lei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici