Andrew Weld-Moore, head of digital business al Facebook pentru Europa Centrală şi de Est: Companiile din România sunt conectate la 65 de milioane de oameni la nivel global

Companiile din România sunt conectate la nivel global, prin intermediul Facebook, cu 65 de milioane de oameni, a declarat Andrew Weld-Moore, head of digital business pentru Europa Centrală şi de Est în cadrul reţelei sociale americane, în debutul iCEE.fest 2018.

224 afișări
Imaginea articolului Andrew Weld-Moore, head of digital business al Facebook pentru Europa Centrală şi de Est: Companiile din România sunt conectate la 65 de milioane de oameni la nivel global

Companiile din România sunt conectate la nivel global, prin intermediul Facebook, cu 65 de milioane de oameni, a declarat Andrew Weld-Moore, head of digital business pentru Europa Centrală şi de Est în cadrul reţelei sociale americane.

“Sunt 65 de milioane de oameni care sunt conectaţi la afacerile din România”, a spus Weld-Moore în cadrul unei prezentări care a pus accent pe abilitatea platformei de a expune companiile unei audienţe globale. El a oferit mai multe exemple de companii care s-au extins pe plan global folosindu-se de reţeaua Facebook şi de capacitatea platformei de a livra mesajele către audienţe selectate la nivel de oraşe şi de domenii de interes.

Pe de altă parte şi 70% din oamenii din România care au cont pe Facebook sunt expuşi la cel puţin o companie dintr-o altă ţară, a spus el. Un exemplu sunt de exemplu persoanele care citesc ştiri şi urmăresc un publisher dintr-o altă ţară.

“Cu Facebook te conectezi la oamenii potriviţi şi duci afacerea în faţa unei audienţe globale”, a pledat Weld-Moore. La nivel global există 70 de milioane de conturi Facebook deschise de companii şi 25 de milioane de conturi business pe Instragram - reţeaua socială concentrată pe imagini deţinută de gigantul american.
 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici