Ford Craiova face angajări: Peste 1.700 de locuri de muncă, vacante. Ce beneficii promite compania

Ford face angajară pentru uzina de la Craiova, peste 1.700 de locuri de muncă fiind vacante. Multe sunt posturi de operator de bază şi operator calificat.

2925 afișări
Imaginea articolului Ford Craiova face angajări: Peste 1.700 de locuri de muncă, vacante. Ce beneficii promite compania

Angajări la Ford Craiova: Peste 1.700 de locuri de muncă, vacante. Ce beneficii promite compania

Potrivit ProMotor, conducerea companiei s-a întâlnit cu primarii din 30 de localităţi din judeţul Dolj şi cu reprezentanţi ai Consiliului Judeţean cărora le-a cerut sprijin pentru găsirea acestor salariaţi.

Sunt căutate persoane care să nu stea la mai mult de 35 de kilometri de Craiova, iar Ford promite şi că va deconta o parte din cheltuielile de transport, va acorda tichete de masă, dar şi sporuri în funcţie de secţia în care vor lucra.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici