Aniculăesei: Piaţa de arhivare a datelor, potenţial ridicat de creştere în următoarea perioadă

Piaţa soluţiilor de arhivare de date oferă oportunităţi interesante şi importante de creştere pentru companiile care activează în domeniu, este de părere Vasile Aniculăesei, manager de teritoriu al companiei americane Veritas care furnizează soluţii software de management al informaţiilor.

Aniculăesei: Piaţa de arhivare a datelor, potenţial ridicat de creştere în următoarea perioadă

„Privim în momentul de faţă piaţa din România, în particular a soluţiilor de arhivare care reprezintă doar o parte a portofoliului nostru, ca o piaţă care oferă oportunităţi interesante şi importante de dezvoltare. Anul acesta estimăm o creştere a afacerii de două cifre, în condiţiile în care Veritas a început să activeze de curând (februarie 2016 -n. red.) pe piaţa locală”, a spus Vasile Aniculăesei.

La nivel global, compania este prezentă prin soluţiile pe care le oferă în 86% din companiile listate în clasamentul Fortune 500.

Potrivit managerului, pe plan local, printre clienţii companiei se află numeroase instituţii bancare şi de asigurări, companii din telecom, dar şi companii din zona de producţie.

Pe lângă soluţiile de arhivare de date, compania mai oferă soluţii pentru disponibilitatea datelor, pentru backup şi recuperare a datelor şi soluţii de appliances integrate pentru backup si recuperare a datelor.
Piaţa de arhivare a datelor, estimată la circa 2 miliarde de dolari în 2014 la nivel global, are un potenţial ridicat de creştere în următorii ani, urmând să înregistreze creşteri anuale de aproximativ 9,1% până în 2019, conform estimărilor companiei de cercetare de piaţă Gartner.

 

Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte MEDIAFAX.RO pe FACEBOOK »

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

comentează și tu Momentan sunt 0 comentarii
Taguri:
ARHIVARE ,
AFACERE ,
COMENTARII

Nu exista comentarii

COMENTEAZĂ ŞI TU
Eroare: Câmpurile marcate cu roşu nu sunt valide!
Comentariul a fost adǎ ugat!

Cod captcha invalid!

Introdu numǎrul din imagine:

* Faceţi click pe imagine pentru a genera alt numǎr
Versiunea: mobil  |  completa
ULTIMA ORĂ
RASTURNARE TOTALA de situatie in cazul mortii patronului Hexi Pharma. Care ar putea fi ADEVARATA CAUZA a decesului. ANUNTUL procurorilor