ANPC a găsit pentru comercializare produse textile inscripţionate cu branduri auto

Autoritatea Naţională pentru Protecţia Consumatorilor, prin Direcţia Generală Control a desfăşurat, în acest sfârşit de săptămână, acţiuni de consiliere a operatorilor economici care îşi desfăşoară activitatea pe Valea Prahovei, potrivit unui comunicat al ANPC.

250 afișări
Imaginea articolului ANPC a găsit pentru comercializare produse textile inscripţionate cu branduri auto

ANPC a găsit pentru comercializare produse textile inscripţionate cu branduri auto

Unităţile existente între staţiuni, care comercializează suveniruri, unităţile de alimentaţie publică precum şi cele de cazare au fost verificate din punct de vedere al respectării drepturilor consumatorilor.

„Acţiunile de verificare ale colegilor noştri privind activitatea desfăşurată de operatorii economici au continuat cu zona Valea Prahovei. Parcurgând registrele unice de control am observat că unii operatori economici, cu toate că au mai fost consiliaţi în trecut, au ales să nu respecte cele semnalate de către această autoritate şi automat să nu respecte consumatorul. Această acţiune, aşa cum am promis, a avut un rol de ultim avertisment! Sezonul acesta va fi dedicat exclusiv consumatorilor, iar cei care nu acceptă acest lucru ar trebui să se apuce de o altă activitate!”, a declarat Horia-Miron Constantinescu, preşedintele ANPC, citat în comunicat.

La comercializare, au fost identificate diverse jucării care prezentau mai multe abateri, dar şi produse textile şi articole de uz casnic inscripţionate cu branduri Audi, Mercedes-Benz, Volkswagen, Dacia Logan, Opel.

 

 

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici