Ansamblu de locuinţe de 1,7 milioane euro în Iaşi. Cum arată Copou Bellevue - FOTO

Dezvoltatorul imobiliar Adama, deţinut de compania austriacă Immofinanz, a finalizat construcţia ultimei faze a complexului rezidenţial Copou Bellevue din Iaşi, investiţie de 1,7 milioane de euro susţinută din fonduri proprii, în total ansamblul având 170 de unităţi, vândute în proporţie de 75%.

1132 afișări
Imaginea articolului Ansamblu de locuinţe de 1,7 milioane euro în Iaşi. Cum arată Copou Bellevue - FOTO

Ansamblu de locuinţe de 1,7 milioane euro în Iaşi. Cum arată Copou Bellevue (Imagine: www.copoubellevue.ro)

"Odată finalizat, Copou Bellevue numără un total de 170 de unităţi premium, amplasate în patru clădiri diferite. Ultima fază de dezvoltare cuprinde o construcţie de 5 etaje şi 50 de unităţi, investiţia totală pentru această etapă fiind de 1,7 milioane euro, alocate exclusiv din fondurile companiei. Construcţia recent încheiată a fost demarată în luna noiembrie 2013, iar livrarea se realizează la termen, respectând calendarul iniţial al dezvoltatorului", se arată într-un comunicat al dezvoltatorului.

Vânzările pentru ultima fază au fost începute în luna martie a acestui an, iar 75% din locuinţele din această etapă au fost vândute în faza de construcţie. Din celelalte trei clădiri, construite anterior, Adama a vândut până în prezent 95-98% din locuinţe.

Astfel, din totalul de 170 de locuinţe, Adama a vândut 150 de apartamente, respectiv 88-89%.

Suprafaţa utilă a apartamentelor variază între 50 metri pătraţi pentru studiourile duble şi 150 metri pătraţi pentru mini penthouse-uri.

"Analizând evoluţia locală din ultimele 12 luni, este evident că decizia de a relua dezvoltarea în Iaşi s-a dovedit a fi o strategie câştigătoare", a declarat Laszlo Csiki, directorul executiv Adama Group.

Finalizarea construcţiei din Copou Bellevue este a treia livrare de proiect realizată de Adama în ultimul an, după ce în toamna anului trecut au fost livrate ale două noi faze de dezvoltare în Bucureşti - Edenia Titan II şi Evocasa Optima II, 210 unităţi nou-construite, implicând o investiţie totală de 14,1 milioane euro.

Adama este activ în România, Moldova, Ucraina şi Turcia, unde a construit peste 1.700 de apartamente şi spaţii comerciale şi birouri. Numărul locuinţelor vândute de către Adama se ridica la peste 1.200.

Immofinanz este unul dintre cei mai importanţi dezvoltatori imobiliari şi investitori din România, cu un portofoliu de 89 de proprietăţi, format în cea mai mare parte din clădiri de birouri şi spaţii comerciale, estimat la 978,5 milioane de euro.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici