ANSVSA a amendat comercianţi stradali cu peste 360.000 de lei

ANSVSA a controlat, în perioada 12 - 14 iulie, comerţul stradal, aplicând 267 de sancţiuni contravenţionale în valoare de 364.700 de lei, informează autoritatea.

145 afișări
Imaginea articolului ANSVSA a amendat comercianţi stradali cu peste 360.000 de lei

ANSVSA a amendat comercianţi stradali cu peste 360.000 de lei

Au fost reţinute oficial 1.790 de kg produse de origine animală (brânzeturi, lapte crud, produse din carne) şi 165 de ouă, comercializate în condiţii neigienice, fără respectarea lanţului frigorific şi a căror trasabilitate nu a putut fi demonstrată.

Au fost efectuate 1.325 de verificări, dintre care: 571 de controale au fost realizate la micii producători, care comercializau direct către consumatorul final produsele primare de origine animală (lapte crud, ouă, carne de pasăre sau lagomorfe, miere, etc.), obţinute în gospodăriile proprii, în apropiere de locul de producere sau în alte locuri neamenajate (pe trotuare, în locurile de popas, parcările auto) situate de-a lungul căilor rutiere (comerţ stradal); 754 de controale au fost realizate la persoanele care comercializau direct către consumatorul final alimente de origine animală (brânzeturi, produse din carne, etc.) obţinute în gospodăriile proprii, în apropiere de locul de producere sau în unităţi de vânzare cu amănuntul, în alte locuri neamenajate (pe trotuare, în locurile de popas, parcările auto) situate de-a lungul căilor rutiere (comerţ stradal).

 

Taguri:
ansvsa,
controale,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici