Video Antreprenorul din Vâlcea care câştigă cu 25% mai mult, în plină criză. Cum a reuşit?

  • Bogdan Pistol a reuşit, în plină criză, să crească veniturile firmei lui cu 25%
  • Înainte de pandemie, firma acestuia producea materiale publicitare. Acum face viziere
  • În felul acesta, Bogdan a reuşit să păstreze toţi cei nouă angajaţi
2947 afișări
În timp ce unii îşi închid firmele, alţii reuşesc să producă şi mai mulţi bani. Ei bine, Bogdan a reuşit.
 
În urmă cu două luni, firma lui din Râmnicu Vâlcea producea materiale publicitare. Vremurile s-au schimbat, iar cererea pentru produsele lui a scăzut. Nu a clacat, însă, ci s-a reprofilat.
 
În plină epidemie de coronavirus, Bogdan şi-a transformat atelierul în secţie de confecţionat viziere şi etichete pentru dezinfectanţi.
 
Firma lui Bogdan produce acum 10 mii de viziere pe săptămână.
 
„Am vândut până acum cu preţuri de 10, chiar 8 lei. Pe măsură ce am putut achiziţiona materia primă cu un cost mai mic, am putut micşora şi preţul. Suntem convinşi că la o producţie de 25 de mii de viziere putem ajunge la un cost de sub 4 lei fără TVA pe vizieră”, a spus Bogdan Pistol. 
 
Acesta susţine că profitul lui a crescut acum cu 25% şi îşi poate păstra cei 9 angajaţi.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici