Anunţul CNAIR pentru şoferi: Utilizatorii portalului erovinieta.ro vor primi pe e-mail alerte de expirare a rovinietei

Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) anunţă vineri, într-un comunicat, că oferă posibilitatea de primire a unei notificări prin e-mail cu două zile înainte de expirarea valabilităţii rovinietei achiziţionată prin intermediul portalului erovinieta.ro.

1166 afișări
Imaginea articolului Anunţul CNAIR pentru şoferi: Utilizatorii portalului erovinieta.ro vor primi pe e-mail alerte de expirare a rovinietei

Veste pentru şoferi. Utilizatorii portalului erovinieta.ro vor primi pe e-mail alerte de expirare a rovinietei

„Urmare a recomandărilor primite din partea utilizatorilor portalului www.erovinieta.ro, prin intermediul căruia se pot achita cu ajutorul cardului bancar rovinieta şi peajul, CNAIR a implementat o nouă facilitate, respectiv posibilitatea de primire a unei notificări prin e-mail cu două zile înainte de expirarea valabilităţii rovinietei achiziţionată prin intermediul acestui portal”, se arată în comunicat.

Notificarea se transmite la adresa de e-mail utilizată la crearea contului de acces în portal pentru rovinietele cu valabilitate mai mare sau egală cu 30 zile.

„Precizăm că pentru utilizatorii care au deja cont de utilizator, această facilitate trebuie activată din secţiunea Profil, prin bifarea căsuţei corespunzătoare”, se mai arată în comunicat.

Potrivit CNAIR, cei care doresc să devină utilizatori ai portalului, pentru primirea acestui tip de notificare, trebuie să bifeze căsuţa corespunzătoare din secţiunea de creare a contului.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici