Aparatele Boeing 737 MAX ar putea fi autorizate în curând să îşi reia zborurile. Termenul anunţat

Acţiunile Boeing au crescut la maximul a două săptămâni, după apariţia anunţului că Federal Aviation Administration (FAA) ar putea aproba reluarea zborurilor cu aparatele 737 MAX la sfârşitul lunii iunie, informează Reuters.

549 afișări
Imaginea articolului Aparatele Boeing 737 MAX ar putea fi autorizate în curând să îşi reia zborurile. Termenul anunţat

Aparatele Boeing 737 MAX ar putea fi autorizate în curând să îşi reia zborurile. Termenul anunţat

Acţiunile companiei au scăzut cu aproape 15% de la prăbuşirea a unui avion Ethiopian Airlines 737 MAX în martie, eliminând 49 de miliarde de dolari din valoarea de piaţă a acesteia.

Dacă aeronava va fi autorizată să zboare în iunie, operatorii, inclusiv Southwest Airlines Co, American Airlines Group Inc şi United Continental Holdings Inc, nu ar trebui să prelungească anulările costisitoare pe care le-au pus deja în aplicare pentru sezonul de vârf din vară.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici