Apple amână pentru a treia oară lansarea variantei de culoare albă a iPhone 4, fără explicaţii

Apple amână pentru a treia oară lansarea mult-aşteptatei variante de culoare albă a iPhone 4, până în primăvara anului viitor, cerându-şi scuze faţă de clienţi fără a explica însă întârzierea.

9 afișări
Imaginea articolului Apple amână pentru a treia oară lansarea variantei de culoare albă a iPhone 4, fără explicaţii

Apple amână pentru a treia oară lansarea variantei de culoare albă a iPhone 4, fără explicaţii (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

iPhone 4, cea mai nouă versiune a popularului smartphone produs de Apple, a fost lansată în iunie în versiunea de culoare neagră, însă varianta albă a fost întârziată iniţial până în iulie, apoi până la sfârşitul anului.

"Ne pare rău că dezamăgim din nou clienţii care aşteaptă iPhone-ul alb", a declarat purtătoarea de cuvânt a Apple Trudy Muller, refuzând să explice întârzierea.

Apple nu a precizat niciodată de ce are probleme în ceea ce priveşte producţia modeului alb al iPhone 4. Compania a arătat doar că varianta "este mai dificil de produs decât ne aşteptam iniţial".

Zvonuri privind motivele întârzierii circulă demult prin cercurile de fani ale Apple, de la "asortarea" culorilor până la luminozitatea ecranului.

Apple a vândut 14,1 milioane de iPhone-uri în trimestru al treilea din acest an, în urcare cu 91% faţă de nivelul din aceeaşi perioadă a anului trecut, încasând 8,6 miliarde de dolari. Iniţial, compania nu reuşea să producă suficiente telefoane pentru a satisface cererea, dar iPhone este acum disponibil în 89 de ţări, printre care şi România.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici