Apple îşi închide toate magazinele dinafara Chinei până pe 27 martie

Apple îşi va închide temporar toate magazinele din afara Chinei până pe 27 martie, iar toţi angajaţii săi vor lucra de la distanţă într-un efort de a reduce răspândirea noului coronavirus, a anunţat sâmbătă directorul companiei, Tim Cook, transmite Bloomberg.

1328 afișări
Imaginea articolului Apple îşi închide toate magazinele dinafara Chinei până pe 27 martie

Într-o scrisoare postată pe site-ul companiei, CEO-ul Apple a spus că „cel mai eficient mod de a reduce riscul de transmitere a virusului este reducerea densităţii şi maximizarea distanţării sociale”.

Apple are 460 de magazine în toată lumea exceptându-le pe cele din China, din care 270 doar în Statele Unite. Compania va continua să-şi plătească normal angajaţii din magazinele închise.

Cook a mai anunţat într-un tweet că Apple va dona 15 milioane de dolari pentru lupta împotriva COVID-19.

În ceea ce priveşte angajaţii care au o activitate care necesită prezenţa la faţa locului, trebuie să îşi maximizeze spaţiul personal. Tim Cook şi-a încheiat postarea mulţumind „primilor eroi respondenţi, medici, asistente, cercetători, experţi în sănătate publică şi funcţionari publici” care fac eforturi mari în lupta împotriva pandemiei.

Compania tehnologică din SUA, Apple, a fost afectată de închiderea fabricilor din Asia, principala sa sursă de aprovizionare fiind China. De asemenea, compania a dezvăluit public problemele financiare produse de coronavirus.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
apple,
magazine,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici