Apple lansează un nou iPhone în acest an. Ce diferenţe vor fi între noul model şi iPhone 4S

Următoarea generaţie a Apple iPhone va avea un ecran mai mare decât modelele anterioare, cu diagonala de 4,6 inci (11,6 centimetri) şi va fi lansat în trimestrul al doilea, potrivit presei sud-coreene.

1630 afișări
Imaginea articolului Apple lansează un nou iPhone în acest an. Ce diferenţe vor fi între noul model şi iPhone 4S

Apple lansează un nou iPhone în acest an. Ce diferenţe vor fi între noul model şi iPhone 4S (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Apple a decis să echipeze următorul model iPhone cu un ecran mai mare şi a început să plaseze comenzi la furnizori, a declarat o sursă apropiată situaţiei pentru ziarul sud-coreean Maeil Business Newspaper.

Noul display va fi similar, ca tehnologie, cu ecranul de înaltă rezoluţie al iPad 3.

Modelul iPhone 4S, lansat în ultimul trimestru al anului trecut, are ecran cu diagonala de 3,5 inci.

Contactaţi de Reuters, reprezentanţii celor mai mari furnizori de ecrane ai Apple, LG Display şi Samsung Electronics, au refuzat să comenteze informaţiile.

Samsung, principalul concurent al Apple pe piaţa smartphone-urilor şi tabletelor, oferă deja mai multe telefoane echipate cu ecrane mari, de până la 5,3 inci.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici